Научи ме

Програмиране => C/C++ => Темата е започната от: echeveria в 22 Юни 2010, 08:59:12

Титла: Напълно начинаещи в ООП
Публикувано от: echeveria в 22 Юни 2010, 08:59:12
(За идиотите с кретенските изказвания това не е за С)

Понеже се ровя за едни материали в нета за информация намерих и нещо за ООП което ще е в помощ на хората които нямат понятие наистина какво се случва. Обяснението според мен е едно от най удобните които съм виждал, на много прост език и с примери от реалния живот:
тук (http://www.willamette.edu/~gorr/classes/cs231/lectures/chp1.htm)
Титла: Отг:Напълно начинаещи в ООП
Публикувано от: federer_11 в 22 Юни 2010, 09:56:56
Не знам, ама според мен ООП се учи с код, не по тоя начин с малоумни обяснения. Ама това ми е лично мнение :)
Титла: Отг:Напълно начинаещи в ООП
Публикувано от: onewg в 21 Юли 2010, 08:34:32
Само кажи че не е за С  " си "  няма изобщо никакъв обектен модел, има структори ама това не е обектен модел...

Имаш предвид езика С++  " си плюс плюс "  си и си++ са различно нещо..
Титла: Отг:Напълно начинаещи в ООП
Публикувано от: federer_11 в 21 Юли 2010, 11:30:27
C няма обектно-ориентиран модел :laugh:
Титла: Отг:Напълно начинаещи в ООП
Публикувано от: echeveria в 21 Юли 2010, 18:55:26
Момчета какво се правите на интересни. Много добре знам че С няма обяктен код казвам по каква причина съм попаднал на това а линка достатъчно красноречиво си казва за кой език е и за какво става въпрос. Прочетете заглавието,  " умници " .
а н а спами-11 мога само да кажа че е на всяка манджа миродия изобщо не е видал линка а после се води по коментара на onewg който знаем че знае. Просто казвам че съм открил това докато прицотвам материали за С (не с++)
а и на сайта има доста неща например за джава
Титла: Отг:Напълно начинаещи в ООП
Публикувано от: onewg в 23 Юли 2010, 07:55:36
Цитат
Понеже се ровя за едни материали в нета за С намерих и нещо за ООП което...


Знам че знаеш  :P  просто си го написъл така че ако го прочете някой който не е в час ще си помисли че в С има ООП  :laugh: