Научи ме

Програмиране => PHP => Темата е започната от: valio kita в 12 Март 2018, 09:54:07

Титла: MVC Framework - проблемче
Публикувано от: valio kita в 12 Март 2018, 09:54:07
Здравйте,упражнявам се по MVC модела от видео уроците.
Проблема е че фронтконтролера не ми зарежда класовете,зациклил съм яко и не откривам проблем и имам нужда от помощ.
Титла: Re: MVC Framework - проблемче
Публикувано от: Avalanche в 12 Март 2018, 21:36:23
Здрасти, а нещо грешки не излизат ли, включил ли си им показването?
Титла: Re: MVC Framework - проблемче
Публикувано от: valio kita в 13 Март 2018, 08:11:33
Да грешките ми ги показва,хвърля ми ексепшън в класа Loader

Fatal error: Uncaught Exception: File not be includet- - in C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php:54 Stack trace: #0 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php(11): GF\Loader::loadClass('Controllers\\Ind...') #1 [internal function]: GF\Loader::autoload('Controllers\\Ind...') #2 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\FrontConrtoller.php(62): spl_autoload_call('Controllers\\Ind...') #3 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\App.php(41): GF\FrontConrtoller->dispatch() #4 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gftest\public\index.php(6): GF\App->run() #5 {main} thrown in C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php on line 54
Титла: Re: MVC Framework - проблемче
Публикувано от: HD в 14 Март 2018, 11:55:49
Здравей,
Дай да видим кода на ред 54, защото кода не си го спомням въобще.