Поздравления за урока, личи си, че сте запознати с хардуера, но липсва систематизираност при излагането на материала.
Аз лично очаквах да видя описание на това какво е компютър и от какво се състои - дъно, процесор, памет, входно изходни устройства и тн... Кое какво прави, къде е северен,южен мост, какво е биос и тн... Това са основните неща, които човек трябва да знае преди да се запознае с периферията примерно.
Отделно може да се наблегне в детайли на останалите части примерно видове памет, различни интерфейси и тн..., но чак след като се изяснят основните понятия.
Аз бих започнал от разглобяване на цял компютър или блок схема ако трябва и след като изясня кое какво е, чак тогава да се впускам в подробности. Отделно някои от нещата които показвате са много много стари и няма нужда да се споменават толкова подробно.
Препоръчвам да покажете как се разглобява компютъра като задължително обяснете техниката за безопастност, че току виж някой ентусиаст от тук счупил нещо или недай си боже го ударил ток.
Надявам се да приемете коментара ми като градивна критика и следващите уроци да са по-систематизирани.