Автор Тема: MVC Framework - проблемче  (Прочетена 264 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

valio kita

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 4
MVC Framework - проблемче
« -: 12 Март 2018, 09:54:07 »
Здравйте,упражнявам се по MVC модела от видео уроците.
Проблема е че фронтконтролера не ми зарежда класовете,зациклил съм яко и не откривам проблем и имам нужда от помощ.

Avalanche

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 269
  • Публикации: 2591
  • meow
Re: MVC Framework - проблемче
« Отговор #1 -: 12 Март 2018, 21:36:23 »
Здрасти, а нещо грешки не излизат ли, включил ли си им показването?
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

valio kita

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 4
Re: MVC Framework - проблемче
« Отговор #2 -: 13 Март 2018, 08:11:33 »
Да грешките ми ги показва,хвърля ми ексепшън в класа Loader

Fatal error: Uncaught Exception: File not be includet- - in C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php:54 Stack trace: #0 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php(11): GF\Loader::loadClass('Controllers\\Ind...') #1 [internal function]: GF\Loader::autoload('Controllers\\Ind...') #2 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\FrontConrtoller.php(62): spl_autoload_call('Controllers\\Ind...') #3 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\App.php(41): GF\FrontConrtoller->dispatch() #4 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gftest\public\index.php(6): GF\App->run() #5 {main} thrown in C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php on line 54

HD

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3076
Re: MVC Framework - проблемче
« Отговор #3 -: 14 Март 2018, 11:55:49 »
Здравей,
Дай да видим кода на ред 54, защото кода не си го спомням въобще.