Автор Тема: Netbeans цикли  (Прочетена 2240 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

kerkenez

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 2
  • -Получени: 14
  • Публикации: 1205
Netbeans цикли
« -: 08 Юни 2011, 11:49:45 »
Боба е най-леката версия (php only) и е инсталиран на х64 windows 7 с 8GB рам - цикли нечовешки и при всяко почване на писане на код или при цъкане на save запича по поне 5sec.
Някой да е имал тоя проблем и да се е справил ?
Преди бях инсталирал някъв плъгин, който спираше разните сканирания из проектите и май оправяше нещата но сега не мога да се сетя за името на плъгина - някой да е инсталирал нещо такова ?

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
Re:Netbeans цикли
« Отговор #1 -: 08 Юни 2011, 12:03:30 »
Абе  аз имам същия проблем. И под Уин и под Линукс все същата работа.  Затова в момента използвам Aptana Studio 3, но ако наистина някакъв плъгин някой да го сподели.. :)

Stilgar

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 42
  • Публикации: 1406
    • The Sietch
« Отговор #2 -: 08 Юни 2011, 12:40:06 »
Усещам fail в PHP парсера:)

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
« Отговор #3 -: 08 Юни 2011, 13:31:39 »
Затвори (премахни) всичко отворени проекти да ги няма. После направи нов в отделна директория възможно най малка, и добави някакъв фреймуър и направи някакво просто приложение (един клас 2-3 метода) и виж дали пак ще цикли.  Ако пак цикли махаш цялата джава и слагаш на ново както и целия боб ама някоя версия не за рнр ами стандартна и си добавяш после плъгина за рнр!
Аз в момента съм на уин ама с еклипс и нямам боб да видя дали има някво проблемче при мен!
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

kerkenez

• Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #4 -: 08 Юни 2011, 15:52:40 »
Усещам fail в PHP парсера:)
В момента пиша само js.

Еч, изтеглил съм php пакета на netbeans.
Иначе изтрих ненужните плъгини като CVS, subversion и още няколко и май се позадържа... въпреки че пак позацикля леко но мисля че това вече е щото работя върху сървър а не локално.

И все пак - имаше един плъгин който изключваше сканинга на проектите, ако някой се сети как точно се казваше този плъгин да казва.

HanKrum

• Гост
« Отговор #5 -: 08 Юни 2011, 21:26:30 »
Еч има в предвид проектите на "боба" а не плъгините му, нищо, че е за сканинг.
Най-много се бави и папка ресурси докато прочете всички проекти и ги зареди.
« Последна редакция: 08 Юни 2011, 21:34:33 от HanKrum »

kerkenez

• Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #6 -: 09 Юни 2011, 09:35:49 »
Еч има в предвид проектите на "боба" а не плъгините му, нищо, че е за сканинг.
Да, предположих че след като е написал "затвори всичко отворени проекти" е имал напредвид да затворя всички отворени проекти а не инсталираните плъгини : )

Намерих въпросния плъгин, казва се "Scan on demand" (явно е видим само до версия 6.8 )