Освен по-горе описаните грешки от автора един професионален урок за мен включва и добро владеене на самия Български език.
Няма такова нешо като "Дата База" - "Data Base" означва База Данни.
Няма такове нещо "Тук се приемат правилата, които се изискват от форума" - самия форум не изисква никакви правила.. Обаче има разни работи като.. лиценз примерно.. е с тях вече трябва да си съгласен и да си ги прочел, защото ако ги нарушиш ще имаш съответните санкции (Още 1 нещо, което не обясни).
Между "Апликация" или Приложение разликата е от земята до небето. (Пример за
апликации)
Няма и такъв термин като "домашен хостинг" хостинга си е хостинг където и да е разположена машината.
Направо ме свали от стола с репликата "Там, където е table prefix нищо не бутате"
В един професионален урок неможе да се изполлзва жаргон (едно на ръка), Второ - май не си и много запознат със сигурността по IPB форумите.. тоя table prefix може би всъшност има някаква задача освен това да бъде или да не бъде "бутан"
"Вашия админски акаунт" - пак каквото казах по-горе за жаргона в уроците.
След това започваш да си съчиняваш по текстовете на английски като според мен незнаш много, много какво всъшност пише там..
И ооо не.. тъкмо се изправих от последния гаф сега пак паднах..
"И сега продължаваме с инсталацията - инсталацията е готова"
Valve скъпи мой откажи се - това просто не е за теб. За да правиш уроци за нещо то първо самия ти трябва да си наясно с него и освен това трябва да можеш да обесняваш - още нещо, което ти липсва. Съдейки по жаргона и по "акцента" не си от голям град.. ако въобще си от град. Образованието по големите градове не е добро, пък камоли при теб. Има още много хляб да изядеш докато станеш готов да правиш уроци.
Колкото до администратора на сайта - нямам думи ако това е нивото и на останалите уроци тук. Общо взето това не е никакво ниво даже.. след като получих директен линк към този урок просто нямам никакво желание да продължа да гледам уроците.. още повече да Ви посетя отново.
Уроците не са предвидени за хора като мен (предполагам) от доста време се занимавам с това и този урок няма да ми подейства никак освен леко развеселяващо, но помислете какво "причинявате" на начинаещите, което ще се "учат" от този "урок".
Моята препоръка е да вдигнете нивото на уроците, защото освен да обърквате хората с уроци като този няма на какво да ги научите всъшност.
ПС. Извинявам се за последователността на приказките ми, но коментирах паралелно с урока.