Последни видеа

Компютърни езици

Операционни с-ми

Офис

База данни

Въпроси-отговори

Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отиди най-отдолуСтраница: 1
ТЕМА: Инсталация на IPB 3.0
Инсталация на IPB 3.0 1 месец, 2 Седмици Карма: -15
** Тази тема дискутира:: Инсталация на IPB 3.0 **

valve
Fresh Boarder
graphgraph
Изключен Вижте профила на потребителя
ICQ#: Нямам Пол: Мъж emineemrs94 Всичко за IPB Нямам Нямам valvexp@yahoo.com Нямам Място: Русе Рожден ден: 08/15
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.

Отг: Инсталация на IPB 3.0 1 месец, 1 седмица Карма: 15
Аз ли съм прост или тук нямаше почти никакви обяснения? Още в самото начало трябваше да се кажат какви са изискванията, а не просто да се заключи, че ги бил изпълнил.

За префикса се казва просто да не се бута, но точно той в огромна част от случайте трябва да се пипа. И трябва да обясни защо.

Никой, никъде не каза, какво е това IPBoard и защо ни е необходим. А защо не да се кажат и няколко думи, защо примерно той да е предпочетената система.

В доста краткото видео просто се нашляпват някакви данни някъде, но не се казва какви са тези данни и от къде се взимат. Естествено човек, ако знае отговорите на всички въпроси, които зададох или незададох не би имал нужда от видеото.

Извинявам се Жалже създателю на Portal 2 и Left 4 Dead според мен с това видео се издъни във всичко освен в рекламата на собствения си форум, ама дори това направи съвсем набързо и по между другото.
wuser
изкуфял чичка
Moderator
graphgraph
Пол: Мъж wuser@jabber.com Място: затънал до уши в боза Рожден ден: 03/23
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

wuser because there luser and geek never win too
gf

Отг: Инсталация на IPB 3.0 1 месец, 1 седмица Карма: 15
По между другото погледнах какво е това Айпибоард България или както там се е кръстило, защото когато се съветва нещо да не се сваля от официалното място, а някакво друго е винаги много съмнително и крайно осъдително. Прочетох само една тема и се оказа нещо като общност на ползващите тази ситема.

Само не можах да схвана, как мястото е на няколко години, уважавано е, помогнало на стотици, а сега като има нужда от помощ не може да събере и двайсет лева??? Видях хора превели по 50 стотинки, ама не точка ком.

Странен форум е тоя.
wuser
изкуфял чичка
Moderator
graphgraph

gf

Отг:Инсталация на IPB 3.0 1 месец, 1 седмица Карма: 0
Ами има много какво да се желае от урока... И wuser е прав,че префикса е изключително важен особено когато правите ъпгрейд на форума си , а именно префикса трябва да е един и същ на версията която сте ползвали до сега и версията с която обновявате !

Хубаво е да се каже, че тази система не е безплатна !

Ако инсталирате на localhost е задължително, когато Ви пита за пътищата на форума, в полето Install Address да ползвате IP адреса си, защото може вместо да пише адреса ви да пише localhost ! Тогава форума няма да работи.

Аз не искам да правя забележка и за това, но какво е това Админски акаунт ?

И не разбирам какво значи приемате правилата ? Това не е ли лицензионно споразумение

Applications = Приложения

И в InvisionBG няма как да намерите инсталационните файлове на форума, по разбираеми комерсиални причини

За събирането на пари няма какво да кажа, ако го нямаше този форум много хора никога нямаше да имат форумите който имат в момента... Най-качествения превод на Български е в InvisionBG говорим за превод дори и на най-новите версии, там се обновява с излизането на всяка официална версия, имаше време когато IPB не поддържаше БГ език с енкодин UTF-8 което пречеше на много неща, в InvisionBG е създаден първия БГ езиков пакет с пълна поддръжка на UTF-8 и още много много неща !
InexX
Fresh Boarder
graphgraph
Пол: Мъж inexx_man InexX supportinexx@gmail.com support@inexx.eu Място: София

Отг:Инсталация на IPB 3.0 1 месец, 1 седмица Карма: 15
Да InexX и аз така казвах, много добро включване.

И за форума, аз още по тая едничка тема дето видях, разбрах, че е сериозен, ама как така е помогнал на маса народ, а сега те се стискат за по пет лева? Че това ако е общност, ега ти!
wuser
изкуфял чичка
Moderator
graphgraph

gf

Отг:Инсталация на IPB 3.0 4 Седмици Карма: -15
Това ми беше 2-рият видео урок, вярно е допуснах доста грешки надяваме се с упорит труд тези грешки да намалеят.

Поздрави.
valve
Fresh Boarder
graphgraph
ICQ#: Нямам Пол: Мъж emineemrs94 Всичко за IPB Нямам Нямам valvexp@yahoo.com Нямам Място: Русе Рожден ден: 08/15

Отг:Инсталация на IPB 3.0 4 Седмици Карма: 15
Разбира се, ние не сме лошо настроени, просто се опитваме да кажем, какво според нас е по-добре да бъде, при поднасяне на съдържанието. И на теб привет!
wuser
изкуфял чичка
Moderator
graphgraph
Последна редакция: 08/08/2010 14:12 от wuser.Причина: една запетайка

gf

Отг:Инсталация на IPB 3.0 3 Седмици, 2 Дни Карма: 72
Урока за мен не струва!
Ludjov
Спазвай правилата!
Gold Boarder
graphgraph

Отг:Инсталация на IPB 3.0 1 седмица, 4 Дни Карма: 0
Освен по-горе описаните грешки от автора един професионален урок за мен включва и добро владеене на самия Български език.
Няма такова нешо като "Дата База" - "Data Base" означва База Данни.
Няма такове нещо "Тук се приемат правилата, които се изискват от форума" - самия форум не изисква никакви правила.. Обаче има разни работи като.. лиценз примерно.. е с тях вече трябва да си съгласен и да си ги прочел, защото ако ги нарушиш ще имаш съответните санкции (Още 1 нещо, което не обясни).
Между "Апликация" или Приложение разликата е от земята до небето. (Пример за апликации)
Няма и такъв термин като "домашен хостинг" хостинга си е хостинг където и да е разположена машината.
Направо ме свали от стола с репликата "Там, където е table prefix нищо не бутате"
В един професионален урок неможе да се изполлзва жаргон (едно на ръка), Второ - май не си и много запознат със сигурността по IPB форумите.. тоя table prefix може би всъшност има някаква задача освен това да бъде или да не бъде "бутан"
"Вашия админски акаунт" - пак каквото казах по-горе за жаргона в уроците.
След това започваш да си съчиняваш по текстовете на английски като според мен незнаш много, много какво всъшност пише там..
И ооо не.. тъкмо се изправих от последния гаф сега пак паднах..
"И сега продължаваме с инсталацията - инсталацията е готова"

Valve скъпи мой откажи се - това просто не е за теб. За да правиш уроци за нещо то първо самия ти трябва да си наясно с него и освен това трябва да можеш да обесняваш - още нещо, което ти липсва. Съдейки по жаргона и по "акцента" не си от голям град.. ако въобще си от град. Образованието по големите градове не е добро, пък камоли при теб. Има още много хляб да изядеш докато станеш готов да правиш уроци.

Колкото до администратора на сайта - нямам думи ако това е нивото и на останалите уроци тук. Общо взето това не е никакво ниво даже.. след като получих директен линк към този урок просто нямам никакво желание да продължа да гледам уроците.. още повече да Ви посетя отново.
Уроците не са предвидени за хора като мен (предполагам) от доста време се занимавам с това и този урок няма да ми подейства никак освен леко развеселяващо, но помислете какво "причинявате" на начинаещите, което ще се "учат" от този "урок".

Моята препоръка е да вдигнете нивото на уроците, защото освен да обърквате хората с уроци като този няма на какво да ги научите всъшност.

ПС. Извинявам се за последователността на приказките ми, но коментирах паралелно с урока.
boby_29
Fresh Boarder
graphgraph

Отг:Инсталация на IPB 3.0 1 седмица, 3 Дни Карма: 15
boby_29 не си тръгвай толкова бързо. Поне виж уроците на Гатака, Мемост и Немо. Аз бих похвалил и тези на Ечеверия, ама ще бъда обвинен в пристрастност. Всъщност този и още един урок през един от него според мен са единствените слаби, но пък и двете момчета обещаха да се поправят.
wuser
изкуфял чичка
Moderator
graphgraph

gf

Отг:Инсталация на IPB 3.0 1 седмица, 3 Дни Карма: 31
Професионален урок ли? Че какви са тия приказки бе. Никой тука не е професионален преподавател а да си добър програмист и преподавател са два понякога несъвместими неща. Хубаво нещо е критиката ама крайностите са просто едно миризливо лайно. Аз урока не съм го гледал (няма и да го правя) Обаче ако е вярно това което чувам тоя дето го рецензирал да се изкаже защо и как е качен.
echeveria
Moderator
graph
Последна редакция: 26/08/2010 12:06 от echeveria.

Отг:Инсталация на IPB 3.0 1 ден, 20 Часове Карма: 0
Валве, ти изобщо имаш ли си на идея с какво се захващаш, ти не учиш хората, а ги объркваш.
Няма да бъде груб въпреки че ми се иска след като оспами сайта ми без причина.
След като беше изгонен от cms-bg.com тук ли дойде да си развяваш байрака ?
Всички видяхме на какво си способен в cms-bg.com, и какво отношение имаш към програмните езици (несериозно), това че си успял 2-3 пъти сам да инсталираш форума не значи, че можеш да преподаваш, за да почнеш да учиш другите трябва да имаш много опит в дадената област, а като ти гледам годините ти опит нямаш.
Откъде съм видял на колко години си, къде живееш, къде работят вашите си е моя работа, просто те моля учтиво, спри да се занимаваш с мен и да ми правиш проблеми и ще спра да ти пиша и да се занимавам с теб, ок (съгласен) ?

ПП : Добре е че имаш желание, единственото което ти трябва още е сериозно отношение, и най-вече да се научиш как да се отнасяш към другите.

Успех
Grigorov
Fresh Boarder
graphgraph

Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: kerkenez

Форма за вход

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Кой е тук?

В момента има 16 посетителя и 5 потребителя в сайта
Научи ме!, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting